Tel:   08-7520100     E-post: info@kallmarkskliniken.se

Blephasol Duo En ny mild micellär rengöring för känsliga ögonlock och torra ögon

Blephasol Duo

Blephasol Duo är en mild micellär rengöring för känsliga ögonlock och fransar som effektivt avlägsnar smuts och make-up (även vattenfast) utan irritererande & starka kemikaler utan att du behöver gnugga. Den återfuktande blandingen av olja och vatten rengör det känsliga ögonområdet utan att irritera eller svida. Innehåller ingen parfym, konserveringsmedel eller alkohol. I förpackningen finns även 100 bomullspads av hög kvalite. Hela idén med Blephasol Duo är att hålla rent runt ögat rent, på snällast möjliga vis. Ögonlocken har den tunnaste huden på hela kroppen. I fransarna samlas tårsekret, torkat slem och makeup – i synnerhet för de som gärna väljer vattenfast mascara och ögonpenna och det är extra viktig att vara försiktig och använda en rengöring utvecklad specifikt för detta område.

Applicera rengöringen med bomullspad (finns i förpackningen) och torka försiktigt bort smink eller smuts på ögonlock och fransar. Behöver ej sköljas av med vatten.

På vårt ögonapotek hittar du mer information och Blephasol och våra andra speciellt utvalda produkter för känsliga och torra ögon. Ögonapoteket

Share this post