Tel:   08-7520100     E-post: info@kallmarkskliniken.se

Företagshälsa

Företagshälsa


Torra, rinnande och ansträngda ögon är mer vanligt förekommande idag och ökas successivt i takt med synkrävande/synansträngande arbete. På många arbetsplatser så sitter man mycket med bildskärmsarbete och anställda upplever problematik med att utföra sina arbetsuppgifter.

Har ni anställda som inte kan sitta framför bildskärm? som sjukskriver sig? upplever torrhetsbesvär i ögonen? inte kan använda sina linser på arbetsplatsen p.g.a. torr arbetsmiljö? etc.
Vi erbjuda en grundlig utredning och undersökning på Källmarkskliniken med en behandlingsplan som första åtgärd.

Idag beräknas ca 20 % av befolkningen ha problem med torra ögon. Många faktorer kan orsaka tillståndet såsom mycket skärmarbete, allergier, ålder, menopaus, rökning, ögonkirurgi etc.
Olika sjukdomar som diabetes, sköldkörtelproblem, hudsjukdomar, reumatism, bidrar också till prevalensen av ögontorrhet i befolkningen.
Idag kontrollerar man sitt hjärta, sitt blodtryck, kondition mm och hjälpen finns att få på vårdcentraler eller via företagshälsovården. För bekymmer med ögontorrhet som leder till svårigheter att sköta sitt arbete, sjukskrivningar, problem med bilkörning och att ha ett aktivt socialt liv, finns ingen hjälp att få inom den vanliga ögonsjukvården.
Vi har olika företagspaket för att täcka olika behov.

 

  • Bas, Startpaket med produkter och en uppföljning efter 3 månader + grundläggande behandling för att underlätta tårflödet.
  • Premium, Startpaket med produkter och två uppföljningar under 6 månader + grundläggande behandling för att underlätta tårflödet.
  • Exklusiv, Startpaket med produkter och fyra uppföljningar under ett år + grundläggande behandling för att underlätta tårflödet. En helhetslösning helt enkelt!

En undersökning och behandling tar ca 1,5 timme.

Skriv ut din Rekvisition/Beställning

För dig som är anställd

Om din arbetsplats är ansluten till oss har du som anställd tillgång till företagshälsovård utan att det kostar dig något. Företagshälsovården är privat och betalas helt av din arbetsgivare. Det är alltid chefen som godkänner och beställer företagshälsovårdsinsatser. På en del arbetsplatser finns det en egen intern företagshälsa inbyggd i verksamheten men de flesta anlitar fristående företagshälsovårdsföretag. Hos Källmarkskliniken är du som anställd också välkommen att prata direkt med oss, så hjälper vi dig vidare. Ring eller maila.

 

Är du arbetsgivare och funderar på att bli kund?

Välkommen att kontakta oss via mail eller telefon Välj själv om du vill bli avtalskund eller endast använda oss vid enskilda insatser. Vi kartlägger dina medarbetares torra ögonbesvär- en investering som lönar sig. Vi kan torra ögon!

Kontakta oss för mer information om företagspaketen!