Tel:   08-7520100     E-post: info@kallmarkskliniken.se

Nu söker vi fler medarbetare till vår klinik i Stockholm!

2016-12-01-Källmarkskliniken-logo-color nya loggan (2)

Sveriges enda specialistklinik för torra ögon söker fler medarbetare!

 

Vi behandlar för närvarande ca 300 patienter i månaden och behovet ökar ständigt. Vi söker därför en ny medarbetare till vår klinik i Stockholm.

Är du optiker med magisterexamen eller DO, vill utmana dig själv, har ett stort intresse av att utvecklas och att arbeta med torra ögon? Då är det dig vi söker! Det är en merit, men inte nödvändigt, om du har erfarenhet från klinisk verksamhet inom ögonsjukvård.

 

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse.

Om du är intresserad, skicka in din ansökan med CV och personligt brev till info@kallmarkskliniken.se senast den 28/2 2018.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Share this post2 thoughts on “Nu söker vi fler medarbetare till vår klinik i Stockholm!

 1. Hej!
  Jag har glaukom och tar Xalatan. Efter vad förstår (artikel ”Ögontrycket” nr 2, 2018) är det ingående konserveringsmedlet förkastligt. Vad rekommenderar du jag ska be om att få utskrivet istället för Xalatan (som jag tålt bra hittills).
  Tacksam för svar. Linnea

  • Hej Linnea,

   Ursäkta det sena svaret.
   Det stämmer att det ingående konserveringsmedlet inte alls är bra. Vilket alternativt medel som passar dig bäst är svårt för mig att säga men det bör alltså vara ett utan konserveringsmedlet Bensalkoniumklorid och allra helst helt utan konserveringsmedel. Det finns ett flertal okonserverade preparat som t.ex. Monoprost, Taflotan och Lumigan, men tala med dig förskrivande läkare om någon av dessa kan användas för dig istället för Xalatan.
   Vänliga hälsningar
   Källmarkskliniken

Comments are closed.