Tel:   08-7520100     E-post: info@kallmarkskliniken.se

Nyheter och erbjudanden från vårt ögonapotek!

Cliradex

Som först i Sverige kan vi nu erbjuda Cliradex. Cliradex är en speciellt framtagen produkt med ett unikt innehåll framtagen genom många års forskning, där det speciella ämnet 4-Terpineol har en vetenskapligt bevisat effekt  vid flertalet besvärliga tillstånd som MGD, blefariter, klåda, Demodexkvalster, rosacea och vaglar. Cliradex är helt konserveringsmedelsfritt.

Cliradex-with-SachetLäs mer om Cliradex på vårt apotek

 

Att ha en bra ögonlockshygien och bra ögondroppar är A och O vid besvär med torra ögon.

Därför erbjuder vi fortfarande nu ett ögonvårdspaket från Théa med rengörande ögonsalva och ögondroppe för dina ögon. Blephagel® är en allergitestad och steril gel för den dagliga rengöringen av ögonlocken. Blephagel® är konserveringsmedelsfri tack vare S.F.T® (Steril Free Technology), en teknologi patenterad av Laboratoires Théa. Thealoz Duo® är en ny klass ögondroppar för behandling av torra ögon. Produkten är en unik kombination av naturens eget sätt att skydda sig från uttorkning innehållande trehalos och hyaluronsyra för att skydda hornhinnan vid torra ögon.

Kmapnj-Thea-5Läs mer om ögonvårdspaketet

Som först i Norden är vi glada att kunna erbjuda en fantastisk nyhet!

Eye-Bag Instant

För alla som redan använder värmemask men inte alltid har tillgång till mikrovågsugn när ni är på landet, på resa, sitter på flyget, tåget ja överallt. Eye-Bag Instant värmer upp sig på 2-3 minuter efter att den tagits ur förpackningen och håller sig sedan varm och skön i minst 30 min.

eye-bag-instant-275D97BB9BD1D0416B07A5FBB234C0E97Läs mer om Instant

Denna engångsmask är även idealisk om du bara är trött i ögonen efter en jobbig dag, har suttit länge framför datorn och ger dig en avkopplande och uppiggande effekt.

Läs mer på vårt apotek

Share this post