Tel:   08-7520100     E-post: info@kallmarkskliniken.se

Källmarksklinikens Ögonapotek →

Källmarks Ögonapotek är ett online-apotek med de mediciner, smink och tillbehör vi rekommenderar våra klienter.

KällmarksKliniken är Sveriges enda specialistklinik för patienter med torra ögon – ingen ska behöva ha problem med torra ögon!

Specialistklinik för torra ögon

Källmarkskliniken är en privat specialistklinik för torra ögon i Stockholm, Kista och Malmö. Här ställer vi individuella diagnoser med hjälp av bland annat fullständig undersökning av tårapparaten, meibografi av ögats fettkörtlar samt undersökning av ögats tårkanaler. Därefter rekommenderar vi behandling och gör uppföljande undersökningar.

Evidensbaserad behandling

Både undersökning och behandlingar är evidensbaserade enligt senaste forskningsrön och sker under ledning av Sveriges ledande expert inom området, medicine doktor Fredrik Källmark. Den första undersökningen tar i normalfallet cirka en timme och är helt smärtfri.

Vi som arbetar här

Fredrik Källmark

Medicine doktor, Leg.Opt, klinikchef, IRPL certifierad 

Jag har mångårig erfarenhet från bl.a. St: Eriks Ögonsjukhus och som lektor och forskare vid Karolinska Institutet med torra ögon som specialitet.

Victoria Rhawi

Magister i klinisk Optometri, Leg.Opt, IRPL certifierad

Jag är utbildad vid Karolinska Institutet och har stor erfarenhet av alla typer av ögonproblem och har tidigare arbetat på St: Eriks Ögonsjukhus akutmottagning.

Eleonor Tjerngren

Magister i Klinisk Optometri, Leg.Opt, IRPL certifierad

Jag är utbildad vid Linnéuniversitetet och Karolinska Institutet och har bred erfarenhet av syn och ögonundersökningar.

Annika Dahlén

Examen i Diagnostisk Optometri, Leg.Opt, IRPL certifierad

Jag är utbildad vid Linnéuniversitetet och har bred erfarenhet av syn och ögonundersökningar. Jag ansvarar idag för vår klinik i Malmö.

Sara

Koordinator

Jag har hand om all administration och är den du möter när du ringer eller kommer in till oss för att boka tid för undersökning.

Lider du av torra ögon?

Här kan du boka tid för undersökningen.