Om oss

Visste du att 20% av befolkningen lider av torra ögon? Visste du att Sverige är det enda landet i Europa som inte erkänner torra ögon som en ögonsjukdom?
 

Idag kontrollerar man sitt hjärta, sitt blodtryck, kondition m.m. och hjälpen finns att få på vårdcentraler eller via företagshälsovården. För bekymmer med ögontorrhet som leder till svårigheter att sköta sitt arbete, sjukskrivningar, problem med bilkörning och att ha ett aktivt socialt liv, finns ingen hjälp att få inom den vanliga ögonsjukvården.

Efter att ha arbetat på Karolinska Institutet som forskare på området ögontorrhet såg Med. Dr Fredrik Källmark behovet av undersökning, diagnostik och behandling av ögontorrhet, då sjukvården inte har tillräcklig kunskap eller resurser för att ta hand om denna patientgrupp.

Källmarkskliniken ska hjälpa de 20 % av befolkningen som lider av ögontorrhet. Vi finns här för dig när den vanliga sjukvården inte räcker till. Vi behandlar också orsaken till patienternas problem och inte bara symtomen. Man ska inte behöva nöja sig med tillfälliga lösningar.

 
Vi ser fram emot att träffa just dig, så tveka inte, hör av dig till oss idag eller boka tid direkt. Välkommen till Källmarkskliniken som lyssnar och förstår!

Vi som arbetar på Källmarkskliniken

Fredrik Källmark, specialist på torra ögon

Fredrik Källmark

Medicine doktor, Leg.Optiker, klinikchef, IRPL-certifierad

Jag har mångårig erfarenhet från bl.a. St: Eriks Ögonsjukhus och som lektor och forskare vid Karolinska Institutet med torra ögon som specialitet.

Victoria Rhawi, torra ögon källmarkskliniken

Victoria Rhawi

Magister i Klinisk Optometri, Leg.Optiker, IRPL-certifierad

Jag är utbildad vid Karolinska Institutet och har stor erfarenhet av alla typer
av ögonproblem och har tidigare arbetat på St: Eriks Ögonsjukhus akutmottagning.

Eleonor Tjerngren, leg.optiker Källmarkskliniken

Eleonor Tjerngren

Magister i Klinisk Optometri, Leg.Optiker, IRPL-certifierad

Jag är utbildad vid Linnéuniversitetet och Karolinska Institutet och har stor erfarenhet av alla typer av ögonproblem.

Lider du av torra ögon?

Boka tid för undersökning redan idag
BOKA TID
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram